3000 klanten aangesloten bij AUTOproff autoveilingen

Autoveilingen zijn bijna net zo oud als de auto zelf. De eerste autoveilingen ontstonden namelijk al rond 1900 in de Verenigde Staten. Al vroeg waaide het fenomeen over naar ons land en sindsdien kunnen ook Nederlandse kopers een auto kopen op een veiling.

Vroeger was de autoveiling een fysiek evenement

De manier van veilen is pas met de opkomst van het internet sterk veranderd. Vroeger was de autoveiling strikt een fysiek evenement waar je als autohandelaar naartoe moest om op auto’s te kunnen bieden.

Tegenwoordig is de online autoveiling een integraal onderdeel van de autohandel geworden, en hebben geavanceerde veilingplatforms zoals AUTOproff de internationale autohandel toegankelijker en transparanter gemaakt. Al 3000 autobedrijven hebben gekozen voor AUTOprof.

Autohandel kiest massaal voor online autoveilingen

De belangstelling voor online autoveilingen is de laatste jaren enorm gegroeid. Daar zijn verschillende redenen voor aan te wijzen. Allereerst heb je bij een fysieke veiling te maken met allerlei beperkingen. Je moet als koper aanwezig zijn op de veilinglocatie, op een specifieke dag en tijdstip. Daarnaast kan je te maken hebben met extra kosten. Dat zijn niet alleen de veilingkosten maar ook reiskosten en wellicht zelfs verblijfskosten. Deze kosten gaan van je winstmarge af.

Lage kosten en transparant bij online autoveiling

Een andere beperking van traditionele autoveilingen is het gebrek aan transparantie en informatie die beschikbaar is voor kopers. Vaak is het moeilijk om de volledige voertuighistorie te achterhalen en de conditie van de auto. Dit brengt risico’s met zich mee voor de koper. Dit alles heeft ertoe geleid dat er de laatste jaren nieuwe, online autoveilingen zijn opgekomen. Een succesvol voorbeeld van zo’n autoveiling is AUTOproff. Wij bieden toegang tot een internationaal aanbod van jonge occasions tegen veel lagere kosten en veel meer transparantie.

AUTOproff transformeert de autohandel

Het concept van AUTOproff is niet alleen anders dan de fysieke autoveiling, het is ook anders dan andere online autoveilingen. Wat maakt ons zo bijzonder? Het grootste verschil is dat AUTOproff geen onderdeel uitmaakt van het transactie. We kopen dus niet eerst auto’s in en verkopen deze weer door voor een hogere verkoopprijs. In plaats daarvan brengen we koper en verkoper direct samen op ons online platform. Je koopt dus direct bij de verkoper een auto in.

Dat proces verloopt helemaal online, van bieden tot het regelen van het transport en het vrijgeven van de betaling. Omdat we zelf geen auto’s inkopen en geen fysieke veilinglocatie hebben zijn de veilingkosten bij AUTOproff extreem laag. Koop je een auto in de AP-Direct veilingen dan betaal je per auto slechts een handling fee van 150 euro (ex btw).

3000 gebruikers: Een mijlpaal voor AUTOproff

Sinds de start van AUTOproff in Nederland in 2019 zijn we sterk gegroeid. Inmiddels hebben we de mijlpaal van ruim 3000 gebruikers bereikt en elke dag melden nieuwe autobedrijven zich aan om occasions te kopen in onze autoveilingen. Zij kiezen voor de effectiviteit en het gemak van AUTOproff. Het online veilingplatform biedt hen dagelijks toegang tot 1500 auto’s uit 10 verschillende landen. Bieden is gratis en kan vanuit je eigen kantoor, of onderweg met de AUTOproff-app. Of zoals een van onze gebruikers het zegt: 'Als je AUTOproff eenmaal hebt ervaren dan blijf je er terugkomen’.

Een AUTOproff-account maakt impact

De autohandel is de laatste 10 jaar enorm veranderd. Kon je vroeger nog lokaal bij je eigen netwerk auto’s inkopen, tegenwoordig is de autohandel een razendsnelle internationale online business waar elke dag duizenden auto’s van eigenaar wisselen. Om toegang te krijgen tot die handel heb je toegang nodig tot een online veilinghuis dat impact maakt in deze competitieve markt. Met een AUTOproff-account wordt je inkoopproces veel efficiënter.

Je hebt direct toegang tot een internationaal aanbod van jonge occasions en je handelt de aankoop rechtstreeks af met de verkoper. Betalen doe je pas na aflevering van de auto via PAYproff. Geef je akkoord op de betaling dan pas geven we de betaling vrij. En dankzij onze super lage veilingkosten verbeteren we de winstgevendheid van jouw aankoop in onze veilingen!

Al 3000 klanten gingen jou voor!

Wil je ook meer geld overhouden aan de inkoop van occasions? Wil je sneller auto’s kopen en elke dag toegang hebben tot maar liefst 1500 jonge occasions? Meld je dan nu aan voor een gratis account bij AUTOproff en begin met bieden!

Starten met auto’s importeren bij AUTOproff?

Meld je nu aan! Meer dan 20.000 autobedrijven in Europa gingen je voor.

Dit zeggen klanten over ons

Als je AUTOproff eenmaal hebt ervaren dan blijf je er terugkomen” - Sebastiaan van den Broek (iAuto.nl)

Ik kan vanuit mijn eigen kantoor in heel Europa eenvoudig auto’s inkopen.”- Rene van der Lee (Bosch Car Service Van der Lee)

AUTOproff biedt ons de kans om te groeien.” - Fedde Bakker (Garage Bakker)

Het is heel transparant en duidelijk.” - Bart Kuus (BMWTouringkopen.nl)

Auto importeren met AUTOproff

Wil je als autobedrijf een auto importeren uit Europa? Wil je een groter marktbereik? Dan is AUTOproff hét aangewezen platform om dit te doen. AUTOproff is namelijk het enige online autoveiling platform waar je grip hebt op het importeren van auto’s uit Polen, Duitsland, Zweden, Denemarken en Oostenrijk. Op ons internationale handelsplatform doe je alleen zaken met erkende autobedrijven. Neem dan contact met ons op of meld je direct aan voor een gratis account!

Vorige
Vorige

Ontdek de nieuwste functies in de autoveiling van AUTOproff